SAYA pregy anakk 1st .. baruu 5week .

normal ker sayaa kerapp sangat sakitt bawah perutt .. diee mcm cramp .. lepastuu batuk muntahhh kahakk .. hidung tersumbat .. kalau keluar hinguss tuu . kelua ketulann kahak hijau ... saya dah seminggu mcm niee .apaaa patutt sayaa buat yeaa .. sayaa hamil anak pertamaa . tiadaa pengalaman papee . harap infoo dari ibu2 sekalian .. terimaa kasih yaa 🥰

1 Balas

kalau puan rasa tak sedap badan .. dan mula rs batuk berkahak muntah kahak hijau . jika dah buat covid test negetive tp msih alami batuk yang teruk better puan jumpa doc tuk dapatkan rawatan..nanti doc akan bg puan ubat batuk yg sesuai tuk mommy yg sdg pregnant.. mg puan cepat sembuh .Allahuma aamiin Ya Mujib

2y ago

sayaa dh buat test covid negtif .. doc kata nie normal alahan .. in sha allah saya cuba tnya doc lg . terimaa kasihh puann keranaa membantuu ... semogaaa kitaa semuaaa dengan kandungann baik2 aajaaa kan .. amiinnnnn