Sembelit

Normal kee selepas bersalin(normal),akn alami sembelit jee stiap masa..bila sembelit akn stop yee ??xtahan asyik sembelit ..skrg dh 44hari

1 Balas

Normal 😆 insyaallah daa abis pantang , berunsur kembali normal laaa tu sis . . Mang payah laaa sembelit nie , tp nk buat amacam , kena hadap je laa dgn penuh kesabaran 😂😂😂

5y ago

Tulaaa setiap masa sembelit ..sakit sakit dh ..aduhai..kdg2 rse mls nk buang air besar hehehehe