sembelit teruk

hai ibu2 semua .. mcm mane nk atasi sembelit yer ? sy preg 5month skrg ni . bila nk mbuang mmg sush sgt . sembelit dibuatnye . ada cara atasi nye? kee semua ibu mcm ni .

2 Balas

Sy dlu sblm minum susu frisomum pnh alami cmni.. husben stnby bli anema dkt farmasi..tuk sumbat dkt tmpt mmbuang..aftr few second cpt mmbuangnye..lepas sy minum susu..lepas tu ok dh..tp.mebi depend pd bdn kut..mcm sy lepas minum susu byk minum air kosg br ok pembuangan...smpai brsalin xde sembelit dh.. alhmdulillah

beli ubat kat farmasi sis..cair najis..