Dah masuk 12weesk tapi bayi tak rasa denyutan sangat

Normal ke u all😢

10 Balas

denyutan apa sis nak rasa? 12w tu kecik sangat lagi baru first trimester. takde rasa apa lagi. boleh cuba study lebih lagi dulu pasal pregnancy timeline, bila boleh start rasa itu ini semua ya.

normal sbb baby 12week tu masih sgt kecil. rajin2 baca yg dalam taps ni perkembangan baby and pregnancy. everything dihujung jari kita je nak tanak ambik tahu ✌️

anak sulung dpt rasa gerakan 20week ke atas .. anak ke 2 , dpt rasa gerakan antara 14week ke atas.. ikut pengalaman sy laa

normal sis. pling awal rsa pun 18w. tp xsmua org. lgi2 klu anak sulong. lmbt skit rsa gerakan baby

normal sis sbb baby masih kecil 12w tu biasa 20w ke atas bru rasa

awal lagi nak rasa pergerakkan

normal sbb br 12weeks take time

Awai lagiii siss

sy 19w bru rsa

ye