Normal atau tidak

Normal ke x ye lps beranak ,tiap kali lps mandi atau ambik wuduk rasa ada air keluar dari kemaluan. Nk solat pun rasa was2, tpi pelik stiap kali lps mndi atau ambik wuduk je akan kluar air dri kemaluan n bila bau dkat seluar hancing. Mcm mna nk solat kalau mcm ni😭

1 Balas

puan alami lemah pundi kencing ke ek? selepas bersalin..nnti puan try buat senaman kegel disini sy sharekn ttg kebaikan senaman kegel..hrp dpt mmbntu puan Senaman Kegel ialah senaman menguatkan otot pelvis. Di dalam kumpulan otot inilah terletaknya bahagian alat sulit wanita iaitu otot vagina. Kebanyakan wanita mengalami masalah kelemahan otot pada bahagian sulit. Lantai pelvik, yang menyokong rahim, pundi kencing, rektum dan usus kecil, dikenali sebagai otot Kegel