normal ke

Normal ke usia kandungan dari scan xsame dari usia kandungan kiraan last period..last period sy 29.9..tp usia kandungan sy 4w 4hari..ade tak sape2 pernah jd..

11 Balas

Sy pn mcm tu jgk...klu ikut tarikh period,24.11.19..dah 28 week...tp td g scan pkar,dpt 26 weeks...lwt 2mnggu...septutnya due 31.8.20...dah tkar jd 18.9.20...xpela...jnji bby sht🥰

4y ago

Btl tu...selagi doktor kata bby xdek pe²...rasa lega sgt...ape² semoga semua dipermudahkn🥰🥰..aaminn🤲