Baby kecik seminggu

Normal ke usia kandungan 19week tapi bila scan 18week .. kecik seminggu. Rasa jauhnya la haii .. kurang makan ke aku ni .. bnyk ja makan . Hmm

2 Balas

saya pun ada tnya soalan yg sama dalam ni mggu lepas sis . ada yg komen banyakkan minum susu mengandung ... baca kat fb yg dh 30+ week baby kecik mnum susu lembu farm fresh dlm masa 1@2 mggu usia baby dh stabil katanya menjadi. sy pun kecik smggu 17 weeks nmpak 16 weeks. tp okay je sbb x jauh sgt .. air ketuban okay sis?

1y ago

Alhamdulillah ok

sempat lagi tuh baby nak membesar .