10minggu normal ke

Normal ke time mkn je perut rasa besar..xmkn nmpk mcm kecik je.. 10minggu alahan kurang tapi selera mkn je masih kurang boleh ke..tapi tetap mkn kena paksa la..#ingintahu #firstbaby #pleasehelp .

8 Balas

1st trim ni,perut selalu bloating. sgt2 xselesa. baby xbesar sgt pon lg. cuma ditambah rahim meregang utk stanby membesar seiring kandungan,perut kita jgk jd gassy. so elakkan dlu mnum susu & mkn bnde masam2. nnti makin teruk sakitnya