33 weeks

Normal ke time last trimester ni rase nk marah je huhu. Maybe sakit sana sini dan penat ke ape xtau la. Rase semua benda xkena. Huhu teruk betul rase.

1 Balas

Saya pun macam tu . Mula mula awal mengandung saya pelik sebab emosi saya tenang je sebab orang cakap selalu orang mengandung ni emosi tak stabil . Bila dah hujung hujung mengandung , asyik nak marah je sampai bila saya tak puas hati tu saya nak juga cakap apa yang saya nak cakap . Husband balik lewat dari kerja pun saya marah