Spotting macam ni okay ke?

Normal ke spotting macam ni, bersama suami smalam and dri smalam until today spotting ada but tak heavy.. kandungan baru 5-6weeks. dah prgi hospital smalam and doktor ckp baby okay but since prnah ada experience miscarriage jadi bimbang🥺#firstmom

Spotting macam ni okay ke?
18 Balas

saya masa awal² minggu pregnant pon ada spotting macam tu lepas bersama suami. Alhamdulillah takde apa² dan kami bersama macam biasa.

kalau nak bersama lebih baik suruh suami slow2 and lembut. and suami jangan tindih perut. moga baik2 untuk awak dan baby.

sy xbersama suami pn ada spotting jgk around 1w cmtu...better jgn bsama dl sis..sb kndungan msh terlalu awal...

2y ago

Thanks untuk advice, ♥️

seeloknye kalau ada sejarah gugur, baru2 pregnant jgn bsama dlu sis. lebih baik bjaga2 ..

Sy yg 24w ni pun ada ja spotting mcm ni😅😅 mmng setiap pregnancy sy on off spotting

1st trimester elakkan untum bersama sebab kandungan sangat sensitive

1st trimester slalunya dinasihatkan rehat dlu dri bersama..

better banyakkan bedrest. doa la mudah²an takde ape.