Size bra tak berubah

Normal ke size bra tak berubah dari sebelum pregnant sampai dah hujung ( skrg 37weeks ) sy mengandung anak sulung. Boleh jadi tanda kurang susu badan ke? Sy risau :(

1 Balas

x awk..sy pun breast x mmbesar mse peknen..ciput je😁tp lepas bersalin mak aiii..bukan takat bra abs kena bli.. baju2 pun x muat tang dada.satu lg mcm breast kecik pn x bermakna susu xde or kurang

1y ago

Yekeee. Sy risau 😅 lega sikit sis cakap macamtu. Hehe ok baik 🥰