Sakit belakang masa awal kehamilan

Normal ke sakit belakang masa awal pregnancy? .nak tidur pun tak Lena ..badan lenguh2.blkang serasa mcm dh kna tumbuk .sakit . Hnya mampu meniarap kdg2 msa tdur . Ada mommy2 yg prnah rasa ke? Kndungan 6week .

1 Balas

Normal lenguh2 badan.. kdg punca penambahan berat badan secara mendadak, kena pantau bmi sendiri.. bykkan minum susu, dan ambil supplement tambahan (kalsium) dgn saranan doktor . Saya dulu macam tu juga, alhamdulillah okey sikit lepas amalkan minum susu anmum dan susu kambing.. kena rajin bergerak juga ye mommy tapi jgn paksa kalau tak larat