sakit bawah perut.. bahagian ari ari..

Normal ke sakit bahagian bawah perut.. Dan perut rasa keras masa masuk minggu ke 15 ?? Dan kerap kencing....

7 Balas

Kurang minum air?sya klu kurang minum air mmg akan rasa sakit kiri @ kanan (kidney)...kidney bila prgnt lg bnyk rembesan proses..klu kurang air rembesan tu pekat..tu yg buat rasa sakit

Normal. Tu pggil round ligament pain. Tiap kali bby makin besa. Rahim pon akn trut besa. sbb tu ada rasa skit

Normal sis

Tu normal sis.

Normal sis

Normal