Sakit ats perut 37w2d pregnant

Normal ke rasa sakit dkt tempat yg saya bulat tu..rasa sakit nya mcm pedih tak selesa..kdng2 dtg kdng2 dia hilang

Sakit ats perut 37w2d pregnant
8 Balas

sama dgn sy, tp start dr kandungan 6 bln dah rs .. rs pedih dr depan smpai ke blkg bdn. tp x taw knp.sakit sblah bwh rusuk kiri. ms anak kedua jd jgk, check ecg bacaan jantung x cantik, tp bla g checkup, doc ckp kna xray, tp risiko ntuk baby, so sy tolak ntuk xray .. sy tahan je sakit sampai skrg mngandung anak ke3 plak 😂 x check pun... awk g la check tgk knp, pastu info sini ya... 😁

skrg da 2 mggu start sakit..sgt tak selesa..pedih teramat sgt..g klinik ckp gastrik..mkn ubat tak okay..panggil tukang urut td, alhamdulillah lega sikit tp dia ckp akan hilang lepas bersalin je..urut tu utk kurangkn tak selesa sekejap🙂bertabahla mommies..35 weeks

Masa preggy ank 1st sy sakit kt tempat yg sama sis circle tu, rupanya kaki baby kt situ.. mula2 ingat pedih ulu hati, ni skrng preggy ank ke 2 blom sakit kt situ, sbb kepala baby masih kt atas

rasanya kaki baby park kt situ .. saya pernah bgitau nurse .. dia kata kemungkinan baby letak kaki dia sebab tu sakit... sblom ni seminggu tk hilang sakit.. skrg dh ok , sakit kadang2 jeh

Sya pun rasa yg sma bgi thu dia pun x psti cuma dia kta klau x tahan sgt jmpe Dr .. sya decide tahan je la.. dn alhamdulillah sakit tu dlm 4 hri je

sama lah, saya dari 6-7 bulan sakit kat situ. bgtau nurse. nurse lun tak tau kenapa. sampai lah sekarang week 33 still sakit lenguh

Kdg2 baby tendang situ sakit juga n uluh hati

Pedih ulu hati?

4mo ago

pedih ulu hati tu bkn kt tgh2 rusuk ke?