first time

Normal ke puting kluarkn cecair sperti air, semasa mgandung ? ? Kandungan 5bulan, nak msuk 6 bulan depan ? Bolh spe2 explain ? Atau ada yg brpengalaman dan mgalami bnde yg sme mcm sy ?

8 Balas

Tadi sempat tanya nurse, cecair tu susu la tapi belum pekat lagi. Nurse suruh rajin kan diri bersih kan puting, kalau tak nanti jadi tersumbat bila dah delivery dia kata. Normal kalau keluar awal. Hihi

5y ago

Ohhh..hihi tiap hri sy brsihkn puting, cuma kli ni mse brsihkn tu, kluar cecair 😅 tu yg tkjut hehee..tq2

Saya pun macam tu, 22weeks. Kalau picit dia terus keluar. Saya ingat nanah ke apa, tapi cecair tu xda warna & bau. Melekit pula tuu

5y ago

😅😂

Macam mana buat...saya tak keluar pun..macam risau jea...takut tak keluar susu bila da delivery....

5y ago

Ohh cmtu, tq sis leez 😍

air tetek la tu . sy dulu tekejud gak keluar air putih . tapi melekid . mak ckp susu puting

5y ago

Ouhh..cmtu..😘 tenkiu sis heee

Normal je.sy dulu pn mcm tu juga

5y ago

Ohhh...hehee 😅 okay sis

Normal sis..hehee..😉✌

5y ago

Hehehe..okay sis 😘😘

Normall

Normal