cecair coklat berakar

Assalamualaikum, hai sy first time prgnt.. masuk hri nie dh 3 hari sy kluar bnde coklat brakar dri vrgina.. adakah itu normal? Bole bgi sy pendapat.. sy first time prgnt bru 6week ??

2 Balas

lebih baik terus jmp dktr..pndarahan swaktu mgandung ni xnormal. byk kmungkinan lain slain spotting..cth risiko kguguran, risiko ektopik pregnancy. jd lebih baik rujuk dktr utk kpastian.

Kalau awal kehamilan, itu mungkin tanda implantasi baru terjadi

5y ago

Trima ksih jwb sis, in shaa allah doakn sy smoga ttp positif.. dan bby sihat walafiat, aamiin.