Pergerakan baby makin kurang 37w 4d

Normal ke prgerakan baby makin kurang. Tapi bila sya kira cukup 10x juga. Biasanya baby aktif sya risau lah

7 Balas

ikut insting pn. saya pon kdg dia aktif kadang dia gerak slow je, tunggu kena kacau baru nak aktif. Saya tanya kt pakar, dia kata ikut insting si ibu. dia takda specific sebab kalau baby tak gerak ni, Kalau rs risau pegi je hosp. nak nak awak dh 37w4d, memang dh blh bersalin dh tu. moga dipermudahkan urusan.