Normal ke ?

Normal ke pregnant da sebulan tpi takde rasa mual or tanda pregnant yg lain ? #firstbaby #bantusharing

Normal ke ?
96 Balas

Normal je. Bukan semua ibu hamil ada alahan. Saya sendiri pun mengandung kali ke 10 ni alahan agak teruk berbanding sebelum ni

alhamdulillah.. okey lah tu. mgkin sis x perasan. apa yg buatkn sis mahu cek pregnancy test? atau cek2 sbb xdtg haid, itu saja?

4y ago

wahhh.. mcm mimpi je kn.. sama masa 1st time pregnant dulu. tapi dulu tu sy yg bt x tau,abaikan n bt2 x kisah. haha

nak tanya jugak. normal ke kalau minggu ke 8 dh tak mual dh? sy mual start dari 6 minggu dan hilang smua alahan pada minggu 8?

4y ago

X pastilah. Fikiran positif aje. Asalkn tak bleeding. Harap baby ok. Sy mggu 12 ni ok sikit dah alhamdulillah

normal sis..sy mula2 pn xde mual2 ataw aPa pun. tpi klu sy lepas 3bulan keatas baru dtg semua tu smpai dah nk bersalin

normal sis..sy smpai dh bersalin xda alahan,xda mual dan xda morning sickness...harap sis mcm saya juga smpai bersalin

4y ago

Bestnyaaa

Normal, sy dri mula pregnant, sampi bersalin, xd alahan lgsg.. Koje nk mkn saje... Tup2, sangkut GDM, kencing maneh.. Ha4

4y ago

itu yang saya takut 😂 Saya dari mula pregnant sampai lah dah 5bulan tak ada rasa mual atau tanda pregnant. tapi kuat makan. lagi lagi nasi. sarapan pagi pun cari nasi putih berlauk. 🤣

normal jak. sy pn lngsung xda alahan smpi skrg 7month preggy.yg first trimstr tu cuma muntah time berus gigi jak

sy tnya doc cakap normal..sy 3 bulan tk da alahan apa pun..doc kata bagus mcm tu bersyukur sbb tk dak alahan..

Normal. Xde alahan la tu hihi sy dr 2minggu tau prgnt smpai sekarang 8bulan tak de Alahan . Alhamdulillah.

Normal. Saya langsung takda mual or alahan apa apa. Mcm biasa je 😊 Alhamdulillah rezeki memasing