Normal ke ?

Normal ke pregnant da sebulan tpi takde rasa mual or tanda pregnant yg lain ? #firstbaby #bantusharing

Normal ke ?
96 Balas

Masa saya pregnant 1st dan sekarang 2nd pun xde rasa mual sangat. 2nd ni lagi xde symptoms (cuma masa lapar tu rasa macam berapa tahun tak makan 😂) Lain orang lain symptoms, so jangan risau ☺️

Normal je, saya ari tu xtaw mengandung, sbb priod xteratur, buat saya perasan kulit muke sy kering sngt2, bile check double line alhamdulillah,ari ni ari ke 4brpantang,lain org lain

anak 1st sy dr awal smpai bersalin xde alahan mengidam ke penat ke semua xde..anak 2nd beza btol...semua dia sapu...dr alahan mengidam penat sakit badan..semua ada 😅😅

Normal sbb sy pregnant dah 15 minggu baru perasaan.. Itupun sebab tergerak hati nak cek upt.. Xde tanda mengandung lansung.. Period sy memang x teratur sbb ade pcos

alhamdulillah sis.. sy 2bulan ni pon alahan agak teruk, xlarat mmg lembik betol rasa.. makan muntah makan muntah harapkan still blh makan buah² dan minom air kosong je..

4y ago

Sy nk masuk 3 bln ni macam ok sikit compare masa 2 bln. Mmg teruk hari2 muntah

normal sis. rezeki kita tak ada mual, tak ada morning sickness. saya dah 21w, harap harap sampai bersalin lah tak ada mabuk mabuk. hihi tahniah sis ♥️

Jgn dmntak kang mnyesal nnti.. Igt srnok ke mntah2.. Dgn xlalu mkn dgn mntah kuning lg😑😑org klau bleh xnk.., awak nk🤦‍♀️🤦‍♀️

4y ago

Sis nie tnyaa sy.. sy bg la pndpt sy.. Lain org lain pndpt ny.. Dn bila msa yg sy emo ye😅kn sy bg pndpt tu..tlong jgn slah pham okay..👌

normal. psl x smua orng akan rasa benda tu.. mase sy anak pertama dlu ay x rasa mual alahan ape.. baru dah mengandung besar pula x tahan bau bauan..

normal....sy nk masuk ank ketiga ni nk msuk 2 bulan bru start alahan..yg dlu2 pn mcm tu...cma yg ke tiga ni teruk lg mual2nye myb faktor umur kut

saya pun sama kak, xde muntah, xde pening xde sakit pe2, xde letih jgak kak, first baby, sekarang nk masok 6bln, xde letih , active sgt