Suhu badan untuk ibu mengandung

Normal ke pregnant 8 minggu suhu badan 37.1-37.2. kadang rasa seram sejuk

6 Balas

Sy masa awal mengandung pun sama seram sejuk, sampai kena pakai stoking. Tapi Skrg ni dah tak tahan panas pula, time tido berpeluh2 sampai basah rambut.

1y ago

sama. tengah hari pakai stokin. bila tido malam basah rambut peluh macam lepas mandi

Normal wak.. Cuma kdg mmg suhu badan ibu mengandung ni agak tggi even x demam.. Byk kan minum air putih ye

1y ago

tq awak

Normal. Salah satu tanda pregnant, suhu tinggi

37 tu mmg suhu badan normal. demam tu kalau lebih 38

1y ago

ok. terima kasih

sy usia tu. dmm urat. seksa nyaaa

1y ago

sakit tuuu

banyakkan minum air.