Suhu badan tinggi

Hai semua. Sy nak tnya. Memang trimester pertama ni, suhu badan tinggi ea? Dalam 37.2 , 37.4. 24jam rasa mcm nak demam je. Sapa yg alami?

6 Balas

saya masa masuk 7w phew demam betul, pakej siap batuk2 pergi clinic doc kata biasa, dia bg saya paracetamol, saya makan 2biji malam tu.. alhamdulillah esok kebahhh..cuma skrg ni 8w mabuk loya tak boleh bincang 😂😂

yee . betul . sy smpai demam btul2 😂😅😅 brtmbh naik suhu bdn smpai 39 trutama wktu mlm lps mndi, blk krja jam830. suami pn kata pnas sgt bdn tu😭

2y ago

sy mkn jg panadol, actifast. cukupla skali sminggu klw x trtahan 😁

sy lepas cek upt naik double line...Next day tu badan da start rasa x sedap....mcm nak demam pun ada jugak.rasa seram sejuk je badan

Ye, sy pun awl2 tahu pregnant mmg rasa nk demam. Mlm2 pkai 2-3 lapis baju sbb rasa sejuk menyucuk

Sama la saya. Demam on off je. Kadang2 suami duduk sebelah rasa badan kita bahang .

2y ago

ada setengah mommy, biarkan je sbb bila pregnant, suhu badan mmg akan meningkat. tp setengah mommy ambil juga panadol, atas nasihat doktor.

Skrg sye alami mcm tu siap selsema batuk plk