Saiz Perut 17 Week Pregnant

Normal ke pregnant 17 week perut still kecik?? Ase down pulak bila ada yg ckp mcm tu lagi2 kalau family belah husband yg ckp.. 😔😔

Saiz Perut 17 Week Pregnant
242 Balas

Diorang ckp je tu perut kecik …..xde maksud apa2 pun…awak je tu yg x sabar nk perut nmpk besar…….sabar baru 17 minggu… lagipun xde masalah pun org nak kata perut kecik ke besar….klu awak rasa itu satu masalah…..itu masalah dari awak sebenarnya……

2y ago

Kan... dah kenapa nak put blame pd ibu yg bertanya.. rasa taknak jawab duk diam² tak payah nak tinggalkan komen busuk macamni

comel.la perut kecik...sy pun perut kecik. sy suka je. cuteee ... dear you kne proud tau sbb you keep a human life ❤️ in ur perut comel kecik tu... if family hubby awak ckp mcm tu as a compliment. pujian tu.. kita geng ke.. perut kecik. no worries

sy pon arini genap 17week kak .. perot xbesar mana pon , kerja plak baby store regular customer yg kenal pon tegur kata kecik 😅 senyum jelah sbb anak sulong .. janji kita tau baby sihat ckop sifat semua pon dah alhamdullilah syukur kan ❤️

Biar org nk ckp ape. sy dulu ank first 3bulan perut dah mcm 7bulan. Gelak je la bila org ckp besar nya perut., yg penting ank sy keluar sihat wlafiat cukup sifat., tak perlu resahkan hti fikir kata2 org. Nanti awak yg stress. Baby yg dpt tempias.

dulu saya mngandung kan ank saya pon yg frist perut kecik smpai owg cakap mcm x mngandung je sebab x nampak tapi alhmdulilah kecik2 pon anak saya sihat smpai skrng..peduli kan kata orang jnji anak dlm kandungan sihat dan cukup sifat alhmdulilah..

sama laa .. saya pon dah 17week tapi perut still tak nampak .. ramai yg tgur tak nampak pon perut awak.. memang kadang down jugak laa org ckp cmtu .. janji kita tau anak kita sihat dan doa banyak2 semoga dia membesar dengan sihat dan sempurna ..

Sy smpai nk 7 8 bulan perot kecik. knpe nk sedih perot kecik? Jnji bby sihat2 je. Senng kita nk bergerak nnt tidor pun selesa jee, sy perot kecik duduk la camne pon tdor camne pn kdng tiarap * jgn ikot sy * .. Jnji bby sihat k. lgpn 17week kan

Saya 5 bulan perut tak berapa besar sgt.. Tak ambil port pun bila org ckp perut kecil.. Sebab tahu baby sihat je dalam perut.. Dan sebenarnya lgi best perut tak besar sgt.. takdelah susah nk kena beli baju bru.. badan pun x cpt mengah ☺️

sya pn alaminya tiap kali brkunjung ke rumah keluarga..tpi xpa..dripada brsedih sya rasa ptut brsyukur ats nikmat yg Allah bgi ni...drg bckp mcmana skalipun, nikmat yg Allah bgi ni untk awk srg sja..ank tu tkdir nya ber ibu kn awk..😍

biar je...sbb ikt atas bdn individu..yg pnting ibu dan baby sihat. ☺ moga sihat slalu...keep positif..xyah sedih2...kalo nmpk bsr sgt..nt payah nk jalan😂 kelebihan nmpk kcik..mgandung pn slim😊😊😊 no need to worry okey🥰