PENDARAHAN AWAL KEHAMILAN

Normal ke pendarahan seperti ni ? kandungan saya kalau ikutkan baru genap 6 minggu .lepas berlaku pendarahan ni perut terasa seperti cramp sedikit shj tak terlalu sakit . Biasa2 je. Pendarahan tu berlaku sekali je . Tolong saya #firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp

PENDARAHAN AWAL KEHAMILAN
2 Balas

Ni di panggil spotting bleeding. Puan kena guna pad dan monitor berapa byk pendarahan takut berlaku lg. Cramp tu klw kuat cepat2 g clinic or hospital yg terdekat check sbb tanda² awal nk miscarriage bleeding+sakit teruk di rahim mcm senggugut tu. Sy pernah jd dulu 2 kali tp sikit2 juga sbb keje badan terlalu penat + stress. Jd doctor nasihat utk rehat dan jgn stress²

Nnti monitor lagi kalau still keluar