Payudara Sakit

Normal ke payudara sakit time pregnant?payudara saya sakit dua2 belah tapi paling sakit belah kiri. Sentuh sikit pun tak boleh.

13 Balas

Normal sis. Saya pun awal2 ada sakit sebab breast nak membesar. Nanti masuk 5/6 bulan dah tak sakit lagi. Rajinkan bersih breast ye, sebab kadang2 ada keluar susu sikit.

Normal, saya pregnant anak kedua dari start tahu pregnant sampai dah 3rd trimester memang sakit payudara. Pregnant anak first tak macam ni 🙂✌🏻

Normal. Sebab saya dulu masa awal awal pregnant memang sakit dan sensitive. Then lepas sebulan dua ok je tak sakit dah. Ikut badan

Sy time tdo nk bangun tu mmg sakit betol. 😭😭

Normal. Sampai saya cari bra yg lebih selesa. 😅

Normal tu. Sebab nak start hasilkan susu badan

Normal tu. Sebab susu nak proses

normal kot. saya pon sakit sakit

normal sis 🌼

normal sis,,