sakit payudara belah kiri , pregnant 22weeks

normal ke sakit payudara belah kiri sampaikan bawah ketiak and lengan pun rasa sakit jugak .. skrg tgh pregnant 22weeks ☺️

5 Balas

normal je sis.. sye sakit kedua² payudara.. klu rse was².. sis boleh cek sekitar payudara dn bhgian ketiak.. klu tiada benjolan dn rse asing.. tu bgkak susu.. klu ade bnjolan dn rse asing.. sis kne jumpa doc...

normal je sis sbb tgh nak proses susu kan. cuba lah urut2 sikit. biar lancar urat situ

saya sakit bawah payudara kiri, sakit sampai kebas la kadang hm

sy slalu sakit belah kanan😅.. normal kot

hai sis nk tnya 22w tu berapa bulan dah yaa..