false contraction

normal ke nak masuk 32weeks ni..tibe tiba ada macam sakit dengan pinggul tibe tibe. tapi sebelah je yg sakit.. n sakit tu dalam 5 minit..lepastu hilang.. tapi masa tgah sakit tu rasa betul betul sakit mcm tulang patah pon ada...tu kira mcm brixtonhicks ke?

2 Balas

saya 33 minggu, bawah perut dah mula sakit sakit..semalam baru keluar dari wad.. doktor bagi balik...sebb tu bukan tanda nak bersalin..cuma kena kencing kotor je.. doktor ad pesan saya x bole bersalin kat hospital Pontian sebb ad masalah uri type 2..kena bersalin kat jb secara czer... Humm makin hari makin dekat dengan due...semoga semuanya selamat..

Perut mengeras sekali tak ? Kalau ya, biasanya braxton hicks