Najis Baby

Normal ke najis baby mcm ini mak2, ?? Minun dupro 0-12 najis warna kuning, semenjak tukar similac 0-12 najis warna dekat gambar itu??

Najis Baby
2 Balas

kalau keadaan berterusan 2 3 hari dan dalam sehari berak banyak kali warna yg sama juga u patut tukar susu .. baby saya minum lactogen dan dalam seminggu 2 3 hari tak berat tp tak nanges perut kembung or sembelit . minum banyak. tp,sekali berak warna hijau lumut dan cari. terus tukar dutch baby baru warna kuning tahinya.

10mo ago

samalah la sis. baby saya baru 1 bulan. mula2 bagi dutchbaby najis ok je kuning ada texture. bila tukar lactogen dah masuk 3 hari harini. najis color mcm cklt dan bau kuat . cair plak tu. tu mksdnya bby tak sesuai dgn susu tu?

Baby brp bulan?

4y ago

Ok, thanks you