White discharge quite a lot currently I'm 25 weeks preg with low lying placenta.

Normal ke mummies ? Or I kena pergi hospital? Risau

3 Balas

ms..ke pac hospital ye.. sbb sy haritu keluar kputihan pekat start 22 mggu. 24mggu keluar kputihan cmpur darah..terus ke pac, rupanya dh bukak laluan..sy brsalin trus malam tu..dan baby sy x survive. sy doakan awk dan baby baik2 je ye..

4mo ago

omg sorry for you lost kak..Risau juga I akan pegi hospital terus. Thank you sharing be strong mummy

white sahaja ke ada blood stain? kalau ada blood stain, cepat ke PAC. kalau white sahaja, tapi gelatinous, pun seeloknya cepat ke PAC. risau mucus plug. kalau tak sure, pergi je PAC, better safe than sorry.

4mo ago

No blood stain kluar White sahaja mummy thank you tau

Better ke PAC Hospital puan untuk pemeriksaan white discharge sebab puan pregnant with low lying placenta.

4mo ago

Most welcome