normal ke ?

Normal ke mommy kalau baby lebih bergerak pada waktu malam daripada siang ?? Hmm

24 Balas

Normal. Sy dh tnya doc. Sbb sy perhatikn bby sy, klu mlm cun sy nk tidur, Situlah dia nk menari2, sepak menyepak. Kekadang smp 4am. Tp sehari lps tu dia akn slow waktu mlm, mcm penat.

Haa mak cakap macam mana baby dalam perut tu, camtu la dia dah lahir besok.. get ready la sis berjaga tngah malam. Saya pun sama macam sis 😁

Baby sy pun kuat bergerak waktu malam..kalau siang tak terasa sangat gerakan dia..kadang tu kita sibuk dengan kerja x perasan sangat baby gerak

normal.anak sy dari dalam perut siang senyap malam taktau bergaduh dgn siapa dlm perut.bila keluar pn siang tdo mlm berjaga

ahaa normal macam anak sayaa sekarang daa 8bulan 1 hari daa... lahir je siang malam tido alhamdulillah....

Siang kan kte buat krja rumah.. bby pnt sbb tu dia krg grk.. klau wkru mlm kte dh rest..wktu tu la bby aktif

Normal sis sbb mlm tu waktu rehat kita so baby byk aktif masa tu. Nurse yg ckp mcm tu 🤰🏻

Samala kita siang mengantuk malam berjaga 😂😂 Siap dia keluar nanti kunyah puas puas 🤣

Normal rasanya. Sbb mlm biasanya kita rehat. So kita lebih fokus pd pergerakan baby.

Normal sye pun cm tu . Waktu nk tidur lah dia dok menendang . Nk tidur pun x selesa 😅