Mengantuk 28 minggu

Normal ke mengantuk masa siang yg sangat2 masa 28 minggu ni? Sy dh bgn pun boleh terlelap lagi & lagi sampai lah suami balik. Kdg sampai x kisah pun kalau x makan. Tp fikir baby, makan jugak lah sikit. Helppp🥹

5 Balas

sya awal trimester je kuat mengantok .. sejak dah masok 20w, susah sgt nak tdur .. kdng paksa diri tdur siang kejap .. then berjga laa smpai ke 2 pagi😅 skrng 28w pon still susah nak tdur dgn baby dok men bola lagi join mak nya tgk fifa 😂

Same lah sis. Malam dah susah tido. Bangun pagi smpai opis baca email pon bleh terlelap. Tersenguk2 kadang tu. Tapi bila buat kje2 bergerak Okay pulak. Hilang ngantuk nya 😆😆😆

Hb sis ok ke? Sy haritu hb drop teruk... keja sy pg ptg mlm tdooo 😅😅 Last2 kne drip iron 3kali baru cergas.... xtdo siang dh.. xth la pembawakkan ke atau hb yg xok

2y ago

Ohh ada kaitan dgn hb ke? Latest hb 11.0. Tu pun nurse dh bising. Awal2 dlu je cantik 14.5

Normal tapi kena makan. Kerap makan walau small portion. Masa hamil memang mudah letih. Tapi pastikan kena ada movement juga. Moga dipermudah urusan

saya pun tgh mengalami yg sama sejak masuk 28w. rasa nak baring & tido je 😣