Morning Sicknes

Normal ke mengandung tanpa ada alahan.? Ada juga terasa dengan kata sorang akak ni. Dia cakap "kalau tak de alahan masa mengandung ni risiko untuk gugur tu tinggi, bila ada alahan risiko untuk gugur tu kurang, makin kuat alahan makin kurang risiko gugur tu" sentap juga. Tanya ibu saya dulu ngandungkan saya ada alahan muntah muntah tak. Dia cakap tak ada. Normal ke.?Risaunya 😭 boleh bagi pendapat dengan pandangan mommy semua. #7weekpregnant. #firstbaby

36 Balas

Kwn sy ckp..kalo mak kita mgandung xda alahan nti kita pun mcmtu jg..xda la gugur..mak sy brnak 9x kot stakat tu xda plak yg ggur..😅

Kahkah tergelak aku baca post ni . Statement mana dia cekau ni ? Anak dia dah berapa sampai confident gitu ?

sy preggy ank no3 skrg ney.. dr ank first xad alahan lgsg.. smpai xtaw cmne morning sickness tu.. hihii

Hahahahaha sape cakap, ketuk kepale dia dengan kuali. Memandai je mulut dia. Dia tuhan ke amboi amboi

Laaa falsafah mana dia amik tu sis ? 😆 Takdelah, Doa je baik2. Semoga bby sihat kat dalam tuu.

Mengarut lah. Sy tk pernah ade alahan sepanjang pregnancy nie. Alhamdulillah skrg dh 36weeks 🌸

Mitos saja tu sis..saya tgh pregnant anak kedua ni pun tda alahan sama dgn anak pertama dulu.

Normal jer... Xsemua org Alamo morning sickness.. adoiii akak tuu pun.. kelakar jugak dia..

Eh memandai je dia x tentu juga lain badan lain rasa. Sy pun awal2 xda alahan

Ipar saya anak dah 3. Semua xdak alahan. 😂😂 elok ja anak kluar sihat2..