Morning Sicknes

Normal ke mengandung tanpa ada alahan.? Ada juga terasa dengan kata sorang akak ni. Dia cakap "kalau tak de alahan masa mengandung ni risiko untuk gugur tu tinggi, bila ada alahan risiko untuk gugur tu kurang, makin kuat alahan makin kurang risiko gugur tu" sentap juga. Tanya ibu saya dulu ngandungkan saya ada alahan muntah muntah tak. Dia cakap tak ada. Normal ke.?Risaunya 😭 boleh bagi pendapat dengan pandangan mommy semua. #7weekpregnant. #firstbaby

36 Balas

Alhamdullilah ❤️ saya dah 9weeks takde alahan. cuma keletihan sebab kerja. hehe

4y ago

aah bulan 3 sis 🥰

Norma.bkn semua pregnancy akn ada alahan.lain org lain pembawakanny.

🙂Sy awl xalahan sis.. Skg alhamdulillah dh 35 weeks

Xda alah la syok..sy pn dh 34w xda alah lgsung.

Sy pun xde alhan... Just kurg selera mkn je..

tak dela kak tu seorg dok ke.