1st trimester disini

normal ke mengandung penat kaki sbelah, selera makan pun hilang? and mual setiap kali habis makan.

2 Balas

Normal awk .. mcm sy bkn penat kaki je, pinggang, perut, tulang blkng semua tak blh bg kerjasama 🤣 kdang baring tido je, skrg kndungan sy 10w2d(firstbaby), smpai tahap rsa mcm nk dmam, tp tk dmam pn 😅.. slera makan kjap ad kjap xde, rasa nk mkan (bila dh tgok mkanan rse mual) dh mkan pn rasa mual nk kluarkan blik 😬 .. bertabah la ya , semoga dipermudahkan segala urusan awk dan baby dlm kandungan sihat ..

normal sis sy pun mcm tu jgk..abz mkn je mual..kdg2 keluar balik semua nye😅kite kne bertabah la demi anak🥰