hai..dalam apps ni sy pregnant 7minggu 4 hari...tapi bila checkup dkt klinik,baru 5minggu 1

normal ke mcm tu..risau

2 Balas

normal. so edit balik dlm app ikut edd yg klinik bg. umur kandungan x semesttinya ikut tarikh 1st day last period. kdg2 ikut saiz kandungan masa mula2 scan

4w ago

Sy pun mcm tu sis, kandungan kurang 2 minggu dari sptutnya, tapi edd yg kk bagi masih sama 3 mac 2024. Perlu edit jugak ke atau biarkan je?

Normal sis. sy masa anak first. ikutkan apps dn tarikh last period kandungan da 11 week tapi scan baru 9 week 😊