Belum datang bulan

Normal ke masih belum period lps nifas? Baby skrg 7 bulan and still bf #ingintahu #firstmom

6 Balas

Normal..anak saya nom 1 & 2 Full bf, piriod dtg masa dorang masing2 umur 1 tahun 1 bulan. Anak nom 3 pun full bf dah 11 bulan saya masih belum piriod.

kalau fully bf ia adalah normal..tp jika puan risau blh je try chck upt mg dpmudahkan segalanya amiin

Saya pun fully breastfeed. Anak dah 7 bulan baru period. Sampai 12 hari period time puasa haritu🫠

normal sis hormon kita lain ii hehe 🤭 sy pun fully bf anak baru 5 bulan tapi dah haid

normal sis tak period kalau baby fully bf. ada yang sampai setahun tak period

12mo ago

Tpi skrg dia jrg bf mlm je tdo lain semua susu fm

normal