Jarawat naik

Normal ke masa awal2 pregnant ni mula naik jarawat? Harini minggu ketujuh brp hari dah tiba2 muncul jarawat baru. 😭 Nak kata salah skincare mustahil gak sbb dh sebulan pakai skincare ni takkan baru muncul effect break out huhu

5 Balas

boleh try pakai skincare rs , sebab sebelum saya pregnant pakai skincare lain lepas je pregnant terus jadi breakout . try pakai skincare rs tu terus skin okay dalam masa 7 hari . semua ingredient semula jadi and bukan merkuri

better consult dgn doctor dlu sbb skincare ad bnyk yg tk bgus tuk pregnant mom.. nti mnta doctr bgi obt tuk acne sy kmrin dr doctor dia bgi clindamycin & oxy 5 regular yg pink tu.. boleh tuk pregnant mom.

hormon orng preggy tu .. sy smpai nak bersalin baru kurng sikit jerawat

hormon sis. rehatkan dlu skin biar bertenang dlu

hormon mengandung kot