Skincare untuk ibu hamil

Sepanjang 32week pregnant tak pakai skincare. makin hari makin banyak bintik hitam halus muncul kat muka. tolong la, saya baru umur 25. #bantujawab

6 Balas

saya waktu bujang pun malas nak ber skin care ni 😅 kalau² rajin ja baru ada rasa² nak buat itu ini bila dah mengandung ni, ya Allaah makin bertambah malas 😅😂 x tahulah ni betul² istilahnya air wuduk ja 😂

sy xpayah cakap sis .. sy sendiri mmg skin Breakout sbb preggy.. hbis seme skincare cube ..xjalan .. mmg xde effect..yg mahal ke murah same je .. tunggu hbis bersalin bru ok balik kot

sy guna dr anne skincare dr sebelum pregnant sampai tengah pregnant sekarang. selamat untuk ibu mengandung dan menyusu.

Saya pakai cosmoderm vit C. Boleh search ingredients dia selamat ke tak. Setakat saya cari ok saja.

Sebab hormon kehamilan tu. Nak cadangkan skincare, tak berani.. Takut tak sesuai. So, try n error lah..

2mo ago

Tengok ingredients nya sesuai tak untuk ibu hamil

Nah boleh refer sini. Senarai chemical yang perlu dielakkan dalam skin care