Skincare untuk ibu hamil

Hai sy nk tanya IBU2 pakai skincare ape ye UTK kulit.. pregnant kali ni muka break out teruk.. skincare ape ye selamat digunakan time pregnant?#ingintahu

3 Balas

boleh try rs skincare yunk . saya dulu pakai sabun birdnest lepas je pregnant terus skin makin teruk . bila pakai rs skincare slowly jadi bersih macam dulu . ingredient berasaskan daun teh je . boleh pm saya untuk detail

Sy tak pakai apa2 skincare. Sbb bila pkai makin teruk. Jd sy biarkan saja, Alhamdulillah elok sndri mse masuk 2nd trimester

samala..habis naik jerawat kat muka kali ni