Mimpi bukan-bukan

Normal ke lg sebulan nk bersalin, momies mimpi bukan², mcm mimpi hantu lah, mimpi berkaitan janinlah, mimpi tangkal lah... ?

3 Balas

taktau la sbb saya sendiri pun firstmom tpi ape yang saya boleh ckp sebelum tidur cuci kaki muka, baca doa tidur dan letak yaasin bawah bantal kita nak tidur tu jngn fikir ape ape pula. dh baca doa tidur terus lelap

dulu msa mula² pregnant sy slalu mimpi mcm tu..org tua2 ckp normal je..klw dkt2 nk brsalin tu pn normal..sbb kita dpt mimpi tu dri emosi kita yg x stabil

untuk keselamatan, banyakkan solat taubat dan hajat minta dijauhkan Dan dilindungi...perbanyakkan amalan...