Selalu Mimpi Buruk

Betul kew Law masa mengadung ni Time Tdo ni Tak kira lh siang Malam memang selalu mimpi Buruk????? Mimpi Ular, Mimpi Hantu , Mimpi Buah- buah .. macam” tenga malam selalu bangun... 😭😭😤

1 Balas

Saya pun menghadapi experience yg sama.. Selalu mimpi yg buruk2.. Almost setiap malam masa 1st trimester.. Saya ada terbaca it is because of perubahan hormon.. Skrg ni dah 2nd trimester.. Alhamdulillah dah x de mimpi buruk.. Before tdo amik wudhuk dan baca Al mulk..