Period lepas bersalin

Normal ke lepas bersalin period tak teratur? Dua kali sebulan dtg period?

6 Balas

tapi period tempoh x solat 10 hari. cuti sampai 10 hari kalau darah ada. kalau dh dh stop sblm 10 hari period mandi. and kira dari hari mandi 15 hari bersih. period seterusnya. cukupkn 15 hari solat. kalau x cukup 15 hari solat. tiba tiba dtg period hari ke 12 to kena tukar paid and wuduk mcm biasa utk 5 waktu solat. solat mcm biasa. hari ke 16 stop dan kira period. kalau x faham blh tnya mne mne ustazah. kena cukupkn 15 hari bersih baru kira period .

ad amik perancang ke? klau ad amik mmg hormon x teratur

normal kot..sbb sy xprnh jdi cmtu..tiap bulan mesti ade

sy lps brsalin period xdtg lg ni normal ke

Yup, normal

normal