6bulan

Normal ke lau baby kerap nendang n ngeras,, kdg2 skit pinggang?? Baby ske dok d bagian kiri perut... Lau baby mule mngeras minta suami usap bru baby lembut... Mohon pencerahan sbub first baby

2 Balas

normal sis . sy pon mcm tu juga . klau nk trberank xmcm tu rse ny . sakit ny ikot jam . dri 15mint trus jdi 5mint sakit ny. klau stakt mengeras je sbb aktif tu normal .

Biasa tu sis. Tu tanda nya mereka aktif. Kalau tak bergerak tu yang perlu risau. Mcm saya, selalu mengeras di bhgn kanan.

5y ago

Tq ats info... Bru lega dgr... Hehe... Skrg nie mkin kerap sgt nendang n ngeras je baby... Kdg xthu time ble dye akn tdO... Siang mlm aktif