terlanjang separa

Normal ke laki berjalan satu umah pkai spender jee sebelum g mndi x kire waktu .. ?‍♀️?‍♀️..kite plax yg malu.. Walau dlm umah ad laki bini sorang ank kecil je.. Spe laki dye sme mcm laki kite..

12 Balas

Suami sy pun mcm tu, nak gi mandi selalu mcm tu. Melaka panas Hehe. saya pun kalau dlm rumah pakai spender dg t-shirt je dah. Pakai Bra pun tidak. Janji duk dlm rumah. Kunci pintu. Panas sis. Hehe. Normal je. Lagi* rumah sy tkde i cond. Ada kipas je. Memang tak tahan lah nak pakai baju dg seluar sekali. Tkpe la sis. Relax, perangai org kan tak sama. 😊 ikut sis lah. Kalau rasa tk selesa bincang la dg hubby .

klu x selesa tegur je lah pasangan..tapi saya rasa normal..dah suami isteri nak malu apa lagi..cuma contoh x berapa elok utk anak kecik..

suami sye pn sme..panas katanye😂tp sye pn dlm rmh xpkai bju pkai bra je..panas jgk..Al maklum rmh kmpung je😅

Normal ke tak normal terpulang pada pasangan masing2. Takkan ni pun nak tanya kat sini???

Ala..suami je pun. Nak malu pe.. Kan xde aurat antara suami isteri..

Suami selesa mcm tu kot...atau dia sbnrnya tgh nk goda awk😂😂

Normal je. Kalau saya lagi suka sbb nampak sexy HAHAHAHHAHA

Suami la sis.. tak perlu malu la k 😉

Ikut org juga sis. Tak semua macam tu.

sama lh laki kita .. tpi biasa lh 😄