bosan

Kite yg merajuk, die plak yg lbih2... Kite dh ok, die plk yg tarik muncung sedepa.... Tnsion prangai laki cmni... Kite yg peknen, atau die yg peknen.... Huh.... Bosan...

1 Balas

Jangan lama lama merajuk sis. Emosi ketika hamil mmg sensitive sikit. Tapi tak payahlah sampai bergaduh teruk nanti

5y ago

Kann.. Pttnye die tau la emosi kite mse cmni cmne... Ni x, mcm die plk yg peknen.... Seb baik prut dh besar, klu x, dh drive sndri dh g shopg.. Hehehe... Tq ye sis, ats nsht...