Belom period

Normal ke klau sebelum ni period awal 2hari sebelum tarikh, tpi kli ni xperiod lg.. Spatutnya hrini trikh period.. Baby baru 4 bulan, sy mkan pil perancang noriday dan kalau bsama pon buang luar.. Ad ke yg sama mcm sy? Sy bsalin czer, risau pon ad ni😪

2 Balas

Saya pun czer, bulan 6 hri tu jugak, bulan 8 sya datang period, lps period sya cucuk prncang, lps smggu cucuk ada brsama dgn suami, tapi bln 9 x period mgkin dh cucuk prncang, tapi suami pening2, haha, lps tu sya pun mual2, cek utp brkali2 dah, takut trsngkut, hahah, nsib x de, risau sbb kita czer, doc mmg dh psn gap 2/3 thun.

kdg mkn pil perancang pon boleh kaco hormon y buat period kaco

12mo ago

sis mariam nyusu bdn ke? mcm saya sblm ni pon xamik perancang dulu n nyusu bdn mmg xperiod. bila stop nyusu bru period