Kejang semasa tidur

Normal ke klau rasa kejang time tidor usia kandungan baru 12 week..#firstbaby

1 Balas

ya siss normal je klu awal ii pregnant time tido perut kram ii tu,sy pon waktu 12 week perut mmg kerap kram lgi ii waktu mlm,bila tnya dokter pun dokter ckp normal sbb bby nk membesar..thn sikit ya siss,sy pun kdg ii smpai menangis x thn sakit n dokter ada pesan kt sy klu sakit sgt n x thn blh je klu nk amek panadol dulu tpi jgn ambil ubat ii lain sbb bahayakn kandungan...tpi sy thn je la tiap ii mlm x berani nk ambil panadol pun..sbb sy mmg takut dgn ubat.. alhamdulillah sekarang dh masuk 19 week hrini.. semoga kandungan sis membesar dgn baik dan sihat. Aamiin..☺️