Normal ke rasa kejang

normal ke klau kejang time tidur usia kandungan baru 12 week#pleasehelp #firstbaby #firstmom #bantusharing

7 Balas

Normal je. Cukupkan minum air. Dan pastikan posisi tidur betul mengiring. Jangan terlentang bahaya untuk aliran oksigen untuk bayi. Boleh menyebabkan baby lemas then menyebabkan baby meninggal dalam kandungan. Boleh biasakan pakai stokin ketika tidur. Beli je stokin comey kat diy tu.

Sye sblom ni kerap kaki kejang lagi" kalau termengeliat Time malam"tidur...huhu..skrng kurang..care nye sis kne elakkan kaki tu telalu lenguh n malam jngn kne sejuk sngt ..nnti mudah kne..setakat ni lah yg Sye amlkn...

Kalau saya suka sangat kebas sngt, tengah tido, rasa kebass, kejut hsbnd picit bru lega

Normal jika kurang minum air dan tak buat streching.

2y ago

terima kasih💕

kejang kat kaki .. urat mmg sukar nak tidur

kaki jgn sejuk dan jgn skip minum susu

normal sis