CEPAT BERPELUH

Anak sya kalau nk tidur mesti garu kepala ,tak selese dgn peluh dia .. ada tip tak nak hilangkan peluh atau bgi dia tdor dgn senang tampa garu kepala#pleasehelp #firstbaby #ingintahu

2 Balas

Usia anak? Normal untuk baby berpeluh sebab nervous system mereka masih belum matang. Seiring dengan umur, badan mereka akan mampu regulate suhu badan dengan sendiri. Anak saya since newborn, saya akan buka aircond untuk dia. Bedung pun tak pakai. Saya akan pakaikan baju yang selesa macam one suit. Senang tutup tangan dengan kaki sekali. Kalau on kipas, saya pakaikan baju yang tipis je untuk baby.

6mo ago

tq sis share pendapat

berapa bulan? mungkin baby awak suka garu rambut. pakai sarung tangan baru baby boleh tidur tu

6mo ago

1 tahun 1 bulan sis