Kerap peluh.

Hello mommies. I pregnant 24W skrng. Normal ka kalau kerap berpeluh. I baring betul² depan kipas tau. Tapi dahi still kluar peluh. Klau i baring menghadap ke kipas belakang i mesti berpeluh. Ataupun kalau i membelakangi kipas. Badan i belah depan pula kluar peluh. Normal ka ? Maklumlah i first pregnant. Pelik juga sbb i rasa kipas ni dah cukup kuat dah ni. #SeriusTanya #firstmom #ingintahu 🥹

1 Balas

Normal sis. Sy yg 11w ni pn dulu tak kuat bpeluh tp sjk preg ni mmg sng berpeluh dan sntiasa pnass je. Ekon tidur siang pn nak kena on sbb kalau tak mulaa laa berpeluh tak selesa tidur.