darah

Normal ke kemaluan bayi pmpuan keluar darah?baby bru berusia 6 hri..

10 Balas

baby girl normal keluar darah skit2, anak saya dulu pun keluar jugak, sikit saja kalau sekali pandang tak nampak..sehari jer..lepas tu xde dah.

4y ago

Baby sya sda 4hri kluar drh sis

Sy pernah dengar macam normal baby girl “period” tapi tak igt tempoh berapa lama lps bersalin. Jika risau blh consult doktor 😊

4y ago

Baby sya dh 5hri kluar darah tu yg sy risau

Normal. Dia. Anak saya pun ada keluar darah tapi sikit je. Tanye nurse cakap normal sebab hormon.

normal sis.. anak saya pon sama ada jgak kluar darah.. jgn risau..

4y ago

sikit je setompok.. masa nk tukar pampers dia la.. lebih kurang tu jgak 5@6 hari.. Dr pon kata normal

normal sis biasa la baby bru lahir kn lama2 hilang juga tu

4y ago

Baby saya sda 4hri kluar darah kt kmaluan nya..tu yg sy risau.

Ya.. Normal.. Klo berlanjutan kena jmpa doktor

4y ago

Selalunya xlama.. Tp klo sis bimbang kna bwa jmpa doktor..

Normal..klu risau refer dr

Normal..

Normal

normal sis..

4y ago

Agak2 berapa hri bru bhnti bdarah sis? Dan knpa ble brdarah?